Torsk i papper med rödbetor och kapris

Ingredienser

4 Personer

  • 4 st/600 g Portionsbitar av torsk (fryst går bra)
  • 4 ark Smörgåspapper
  • 125 g Smör/margarin
  • 4 msk Björnekulla inlagda rödbetor, skurna i tärningar
  • 1 msk Inlagd kapris
  • 2 msk Hackade blandade örter (frysta går bra)
  • 1 msk Hackad salladslök/purjolök
  • 800 g Potatis

Gör så här:

1.

Sätt ugnen på 200 grader (175 grader i varmluftsugn).

2.

Lägg torsken i mitten på fyra smörgåspapper, salta och peppra.

3.

Dela smöret i fyra bitar och lägg ovanpå på torsken.

4.

Gör likadant med rödbetor, kapris, örter och salladslök.

5.

Dra ihop ändarna på pappret, knyt gärna med lite bomullsnöre, alternativt vrid det som en smällkaramell.

6.

Sätt in i ugnen och baka i 15-20 minuter.

7.

Skala och koka potatisen. Servera den pressad till torsken, gärna tillsammans med gröna ärtor.