Våra Recept
-
Jens Spendrups älgfärsbiffar med svensk gurka -
Kalops på högrev med kokt potatis och Svenska rödbetor -
Köttbullar med potatismos och Svenska lingon -
Griljerad julskinka med ekologisk skånsk senap -
Wraps med krämig kycklingsallad och bacon -
Halstrad gravlax med potatis- och rödbetssallad -
Parmesan – och pickelsgratinerad falukorv med potatiskompott -
Lammkotletter med rostad pumpa och vispad rödbetscrème -
Varm getost med rödbetssirap, ruccola och rostade mandlar -
Rödvinsbrässerade rullader med kalkon och örtrisoni -
Björnekullas viltfärsbiffar med pepparrotsgräddsås -
Cheesecake med Björnekullas goda apelsinmarmelad -
Björnekullas äppelpaj med äppelmos, blåbär och hallon -
Björnekullas scones recept -
Björnekullas chutney med chili, apelsin och äpple -
Torsk i papper med rödbetor och kapris God och nyttig torsk