Björnekullas chutney med chili, apelsin och äpple Chutney med apelsin och äpple ger en fantastisk smakupplevelse. Sötman och hettan kompletterar kött och fisk på ett bra sätt, det är vackert att servera och man kan spara den länge i kylskåp för att äta till rätt...
Torsk i papper med rödbetor och kapris Ingredienser 4 Personer 4 st/600 g Portionsbitar av torsk (fryst går bra) 4 ark Smörgåspapper 125 g Smör/margarin 4 msk Björnekulla inlagda rödbetor, skurna i tärningar 1 msk Inlagd kapris 2 msk Hackade blandade örter (frysta går...
Scones med marmelad Ingredienser 4 Personer 100 g smör 8 dl vetemjöl 1 msk bakpulver 1 tsk salt 4 dl mjölk (eller filmjölk) Gör så här: 1. Värm ugnen till 225 grader. 2. Skär smör i tunna skivor (gärna med hjälp av osthyvel). 3. Hacka samman mjöl, bakpulver, salt och...